![Course Staff Image #1](/assets/courseware/v1/6a7fa1b8df3cc5bc43da5c06c7473899/asset-v1:ATU+TPP02+course+type@asset+block/23.jpg)
Матибаева Айнур Ибраевна
т.ғ.к. «Тағам өнімдерінің технологиясы» кафедасының доцент м.а.
Курс төрт модульден тұрады: Тауартану негіздері, штрих-код, тағамдық құндылығы; Дәнді дақылдар: ассортименті, сапа көрсеткіштері, ақаулары, сақтау, тасымалдау, буып-түю; Сүт, ет және балық өнімдері: ассортименті, сапа көрсеткіштері, ақаулары, сақтау, тасымалдау, буып-түю; Дәмдік тауарлар: ассортименті, сапа көрсеткіштері, ақаулары, сақтау, тасымалдау, буып-түю.
Модульді аяқтау нәтижесінде студент
Білуі керек:азық түлік тауарларының жіктелуі және сапасына қойылатын талаптар, тауарларды сараптау әдістемесі және олардың бұрмалануын анықтау.
Орындай алуы керек:азық түлік тауарларының сапасын кешенді бағалауды жүргізу.
т.ғ.к. «Тағам өнімдерінің технологиясы» кафедасының доцент м.а.